Supreme Jeunesse Levres

Laboratóriu Payot sa podarilo vytvoriť špičkové globálne zloženie proti starnutiu v kombinácii s textúrou, ktorá produkuje efekt plných pier, revitalizuje a dodáva ružovkastý tón vašim perám. Supreme Jeunesse Levres je starostlivo navrhnutý produkt s vysoko cieleným silikónovým aplikátorom.

Laboratóriu Payot sa podarilo vytvoriť špičkové globálne zloženie proti starnutiu v kombinácii s textúrou, ktorá produkuje efekt plných pier, revitalizuje a dodáva ružovkastý tón vašim perám.

Supreme Jeunesse Levres je starostlivo navrhnutý produkt s vysoko cieleným silikónovým aplikátorom, ktorý obkresľuje tvar pier a zanecháva ich pod hodvábne jemným závojom plným pocitov!

Vytvorenú s láskou a presnosťou, necháme textúru pôsobiť pár sekúnd. Prekvapenie! Jemné brnenie nám prezradí, že to funguje! Pery sú viditeľne plnšie a zmyselnejšie. Odtieň ružovej sa prispôsobí každým perám.

Payot ponúka v rade Suprême Jeunesse našim perám všetky svoje skúsenosti z oblasti starostlivosti proti starnutiu. Ponúka vysoko účinnú a presne cielenú starostlivosť pre zvýšenie objemu pier, ich výživu, vyplnenie vrások a predĺženie a vykreslenie kontúr vďaka vzácnym extraktom z bielych kvetov a kyseliny hyalurónovej. Okrem tejto starostlivosti tiež oživuje prirodzenú farbu pier a prepožičiava im lesklý vzhľad, ktorý im dodáva na vznešenosti a odhaľuje všetku krásu nášho úsmevu.

Užitočné odkazy

Kontakt

VELVET beauty bar
Mäsiarska 8, 040 01 Košice
(Dvor za Urob si sám pri Dominikánskom námestí)

+421 948 740 777
info@velvetbeautybar.com

Otváracie hodiny

Pondelok 9:00 - 18:00
Utorok 9:00 - 18:00
Streda 9:00 - 18:00
Štvrtok 9:00 - 18:00
Piatok 9:00 - 18:00
Sobota objednávky
Nedeľa zatvorené

 

© 2018 VELVET beauty bar

Ochrana osobných údajov
Vytvorené systémom Audience Toolkit.